MOBİAD’TAN ÇİN ÇIKARTMASI

Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alper Bektaş ve Başkan Yardımcıları Cem Çapkınoğlu, Mustafa Durmuş, Okan Gündoğdu, Genel Sayman Zafer Ofluoğlu, MOBİAD Üyelerinden Prof. Hülya Kalaycıoğlu, Murat Derya, Hasan Yazıcı, Mustafa Gündoğdu'dan oluşan 11 kişilik iş kadını ve iş adamlarından oluşan heyet, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Çin’e gitti. 

Heyet Hong Kong ve Guangzou şehirlerinde, Çin’in önde gelen mobilya üreticileri ile bir araya gelerek  fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi. Çin Ticaret yapısı hakkında bilgiler aldı.

1.800 firmanın katılımıyla, 130.000 kişinin ziyaret ettiği dünyanın en büyük sektör fuarlarından “CIFF 2014 Çin Uluslararası Mobilya Fuarın’’a katılan MOBİAD heyeti fuar süresi boyunca bir dizi ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. 

Heyet, Trabzon’a üretim ve istihdam gibi alanlarda büyük katkıları olacak  “MOBİAD MOBİLYA KENT” projesi için Foshan, Çin Mobilya Çarşını ziyaret etti. Projeye katkı sağlayacağı düşünülen bir takım incelemelerde bulundu.

Karadeniz Bölgesi’nde Mobilya sektörünün nabzını tutan MOBİAD, Çin Seyahati ile Mobilya sektörünün fizibilite çalışmasını yaparak Mobilya sektörüne fayda sağlayacak başarılı iş gezisi organizasyonu gerçekleştirdi.

Tüm Duyurular